Čakalne dobe

Portal čakalne dobe

Portal čakalne dobe omogoča pacientom Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, lažji dostop do informacij o izvajalcih zdravstvenih storitev (specialistične ambulante, diagnostični pregledi in terapevtski posegi).

Priporočamo vam, da pred naročanjem preverite naše čakalne dobe v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec in nacionalne čakalne dobe, ki so prikazane na spletni strani projekta eZdravje.

Informacija – čakalne dobe in naročanje za zdravstvene storitve v SB Slovenj Gradec

Spoštovani,

zaradi COVID-19 epidemije, s katero se spopadamo že več kot leto dni in zaradi katere je bilo izvajanje določenih programov za nenujne zdravstvene storitve nekaj časa prekinjeno ali pa močno okrnjeno, so se nam na večini zdravstvenih storitev, ki jih izvajamo v SB Slovenj Gradec, čakalne dobe podaljšale. Te ponekod že krepko presegajo nedopustno dolge čakalne dobe. Da bi že naročenim pacientom lahko zagotovili ne samo prve preglede ampak tudi potrebne kontrolne preglede, ki morajo biti po strokovni doktrini opravljeni v določenem roku, smo zaradi omejenih kapacitet in ker so se nam tako napolnile čakalne vrste prisiljeni za nekaj časa omejiti naročanje na prve preglede. Ko se boste naročali v SB Slovenj Gradec na zdravstvene storitve, na katere vam zaradi izrednih okoliščin nismo zmožni zagotoviti čakalne dobe v okviru dopustne, vas bomo o tem posebej seznanili, tudi o možnostih naročanja k drugim izvajalcem s krajšo čakalno dobo.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo!

Oddelki Splošne bolnišnice Slovenj Gradec

mangakakalot