Aktualno

Razpis za kadrovske štipendije doktor/doktorica medicine

Razpis za kadrovske štipendije doktor/doktorica medicine

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec je sodobna bolnišnica, ki na sekundarni ravni izvaja dejavnost celovite zdravstvene oskrbe in je učna bolnišnica za vse medicinske kadre. Težimo k doseganju mednarodnih kriterijev kakovosti, na svojem področju razvijamo raziskovalno dejavnost in želimo v svoje delovno okolje privabiti motivirane, ambiciozne in vsestranske kadre. Ponujamo vam možnost, da se nam pridružite, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije.

Štipendijo za študijsko leto 2021/2022 bomo podelili študentu/študentki 5. ali 6. letnika enovitega magistrskega študijskega programa Medicine oziroma Splošne medicine. 

Izbranemu študentu bomo nudili praktično delo pod strokovnim mentorstvom, možnost osebnega in strokovnega razvoja na vnaprej dogovorjenem področju specializacije in zaposlitev po končanem izobraževanju in usposabljanju. 

Vloge s predstavitvijo kariernih ciljev, kratkim življenjepisom (CV), potrdilom o vpisu v študijsko leto 2021/2022 ter dokazilom o opravljenih izpitih in povprečni oceni pošljite do 15. 9. 2021 na naslov: Kadrovska služba Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec.

Oddelki Splošne bolnišnice Slovenj Gradec