Aktualno

Razpis za kadrovsko štipendijo doktor/doktorica medicine

Razpis za kadrovsko štipendijo doktor/doktorica medicine

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec je sodobna bolnišnica, ki na sekundarni ravni izvaja dejavnost celovite zdravstvene oskrbe in je učna bolnišnica za vse medicinske kadre. Težimo k doseganju mednarodnih kriterijev kakovosti, na svojem področju razvijamo raziskovalno dejavnost in želimo v svoje delovno okolje privabiti motivirane, ambiciozne in vsestranske kadre. Ponujamo vam možnost, da se nam pridružite, da skupaj z nami uresničite svoje poklicne ambicije.

Štipendijo za študijsko leto 2020/2021 bomo podelili študentu/študentki 5. ali 6. letnika dodiplomskega, enovitega magistrskega študijskega programa 2. stopnje Medicine oziroma Splošne medicine. 

Izbranemu študentu bomo nudili praktično delo pod strokovnim mentorstvom, možnost osebnega in strokovnega razvoja na vnaprej dogovorjenem področju specializacije in zaposlitev po končanem izobraževanju in usposabljanju. 

Vloge s predstavitvijo kariernih ciljev, kratkim življenjepisom (CV), potrdilom o vpisu v študijsko leto 2020/2021 ter dokazilom o opravljenih izpitih in povprečni oceni pošljite do 20.10.2020 na naslov: Kadrovska služba Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, Gosposvetska 1, 2380 Slovenj Gradec.

Dokumenti za prenos

Oddelki Splošne bolnišnice Slovenj Gradec