DIETETIK VII/2 (II) - M/Ž
12. junij 2025
Na podlagi 25. člena Zakona o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 21/2013, s spremembami in dopolnitvami, ZDR-1) Splošna bolnišnica Slovenj Gradec izdaja
OBJAVO PROSTEGA DELOVNEGA MESTA
DIETETIK VII/2 (II) - M/Ž
Opis del in nalog:
- individualna prehranska in dietetska obravnava hospitaliziranih pacientov na osnovi izdanih konziliarnih listov,
- načrtovanje, organizacija in izvajanje individualnih prehranskih in dietetskih obravnav pacientov na osnovi izdanih delovnih nalogov oz. napotnic za Ambulanto za klinično prehrano SB SG,
- samostojno delo z BIRPIS programom s področja dietetike in individualnih obravnav pacientov (konziliarni listi, dodatni izvidi); skrb za Katalog diet ( BIRPIS program - posodobitve, prenove, popravki,…),
- samostojno izvajanje in organizacija priprave živil za Provokacijske teste v sodelovanju s Pediatričnim oddelkom SB SG,
- sodelovanje pri timskih obravnavah pacientov v sklopu kliničnih oddelkov bolnišnice in strokovnih konzilijev (npr. gastro konzilij),
- samostojno delo z internetnimi povezavami in operativnimi računalniškimi programi ( Word, Excel, Power point, videokonferenčna srečanja,……),
- samostojno načrtovanje Raziskovalnega dela s področja prehrane in dietetike; sodelovanje v Raziskovalnih projektih SBSG,
- odgovornost in skrb za samostojno strokovno delo in strokovno izpopolnjevanje ter strokovno komunikacijo z drugimi ustanovami, odgovornost in skrb za redno poročanje o opravljenem delu po posameznih področjih dela, odgovornost in skrb za racionalno izrabo delovnega časa in smotrno porabo sredstev,
- izvajanje strokovnega mentorstva dijakom in študentom v skladu s smernicami SB SG; dietetsko usposabljanje zaposlenih v EPP,
- načrtovanje in izvajanje dela v skladu s HACCP sistemom, standardom ISO 9001 in zahtevami poslovanja SB SG (npr. inventure),
- opravljanje drugih del v okviru strokovne usposobljenosti in po navodilih nadrejenega.
Trajanje zaposlitve: - določen čas 6 mesecev
Vrsta zaposlitve: - 40 - urni delovni tednik v skladu s Planom izrabe delovnega časa
Poklicna / strokovna izobrazba: - končana VII/2 stopnja izobrazbe – mag. dietetike, mag. inž. prehrane, magister klinične dietetike ali univerzitetni diplomirani živilski tehnolog (univerzitetna izobrazba ustrezne strokovne smeri)
Obvezna so dokazila o zaključeni izobrazbi, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo o cepljenju proti hepatitisu B in kratek življenjepis.
Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev naj kandidati predložijo v 15 dneh v Kadrovsko pravno službo Splošne bolnišnice Slovenj Gradec.
O izbiri bodo prijavljeni kandidati obveščeni najkasneje v roku 8 dni po zaključenem postopku izbire.
Slovenj Gradec, 12. 6. 2025
Kandidati se lahko prijavijo do petka, 27. 6. 2025.
Podatki razpisa
Na prosto delovno mesto bomo zaposlili: | 1 |
Naziv delovnega mesta oz. vrste dela: | DIETETIK VII/2 (II) - M/Ž |
Podroben opis delovnega mesta: |
- individualna prehranska in dietetska obravnava hospitaliziranih pacientov na osnovi izdanih konziliarnih listov,
- načrtovanje, organizacija in izvajanje individualnih prehranskih in dietetskih obravnav pacientov na osnovi izdanih delovnih nalogov oz. napotnic za Ambulanto za klinično prehrano SB SG,
- samostojno delo z BIRPIS programom s področja dietetike in individualnih obravnav pacientov (konziliarni listi, dodatni izvidi); skrb za Katalog diet ( BIRPIS program - posodobitve, prenove, popravki,…),
- samostojno izvajanje in organizacija priprave živil za Provokacijske teste v sodelovanju s Pediatričnim oddelkom SB SG,
- sodelovanje pri timskih obravnavah pacientov v sklopu kliničnih oddelkov bolnišnice in strokovnih konzilijev (npr. gastro konzilij),
- samostojno delo z internetnimi povezavami in operativnimi računalniškimi programi ( Word, Excel, Power point, videokonferenčna srečanja,……),
- samostojno načrtovanje Raziskovalnega dela s področja prehrane in dietetike; sodelovanje v Raziskovalnih projektih SBSG,
- odgovornost in skrb za samostojno strokovno delo in strokovno izpopolnjevanje ter strokovno komunikacijo z drugimi ustanovami, odgovornost in skrb za redno poročanje o opravljenem delu po posameznih področjih dela, odgovornost in skrb za racionalno izrabo delovnega časa in smotrno porabo sredstev,
- izvajanje strokovnega mentorstva dijakom in študentom v skladu s smernicami SB SG; dietetsko usposabljanje zaposlenih v EPP,
- načrtovanje in izvajanje dela v skladu s HACCP sistemom, standardom ISO 9001 in zahtevami poslovanja SB SG (npr. inventure),
- opravljanje drugih del v okviru strokovne usposobljenosti in po navodilih nadrejenega.
|
Izobrazba po Klasius: | VII/2 stopnja - mag. dietetike / mag. inž. prehrane |
Alternativna izobrazba: | / |
Nacionalna pokl. kvalifikacija (certifikat): | / |
Trajanje zaposlitve: | določen čas, 6 mesecev |
Vrsta zaposlitve: | polni delovni čas |
Zahtevano znanje jezikov: | slovenski jezik |
Zahtevana rač. znanja: | / |
Druga potrebna dodatna znanja, druge zmožnosti/kompetence oz. drugi pogoji za zasedbo: | Obvezna so dokazila o zaključeni izobrazbi (končana VII/2 stopnja izobrazbe – mag. dietetike, mag. inž. prehrane, magister klinične dietetike ali univerzitetni diplomirani živilski tehnolog (univerzitetna izobrazba ustrezne strokovne smeri), potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo o cepljenju proti hepatitisu B in kratek življenjepis. |
Rok za prijavo kandidatov: | 15 dni |
Način prijave kandidatov: | kandidati naj pošljejo vlogo po pošti |
Posebne zahteve delodajalca: | / |
Kontaktna oseba delodajalca za stike z ZRSZ: | / |
Datum objave v prostorih zavoda: | 12.6.2025 0:01:00 |
Rok za prijavo kandidatov: | 27.6.2025 0:01:00 |